Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞARKILAR, KAYD’IN BURS VERDİĞİ ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENECEK

MAGAZİN 07.05.2026 - 12:12, Güncelleme: 07.05.2026 - 12:12 3064 kez okundu.
 

ŞARKILAR, KAYD’IN BURS VERDİĞİ ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENECEK

Seda ve Melike, misafir sanatçı Cem Belevi ile birlikte, 13 Mayıs’ta Jolly Joker Vadi İstanbul sahnesinde Kansersiz Yaşam Derneği’nin (KAYD) Eğitim Fonu yararına konser verecek.
İş insanları Seda ve Melike, misafir sanatçı Cem Belevi ile birlikte, KAYD’ın eğitim bursu verdiği çocuklar ve gençler yararına anlamlı bir konser gecesinde sahne alacak. Tüm geliri KAYD Eğitim Fonu’na aktarılacak konser, 13 Mayıs saat 20:30’da Jolly Joker Vadi İstanbul’da gerçekleşecek. Kanserle mücadele eden ya da birinci derece yakını kanser tedavisi gören gençlerin eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla düzenlenen gecede, müzik ve dayanışma bir araya gelecek. Kansersiz Yaşam Derneği’nin Eğitim Fonu kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlanırken, her geçen yıl daha fazla öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. Konuk sanatçı Cem Belevi’nin de sahne alacağı özel gecede, sevilen şarkılar eğitim desteğine dönüşecek. Katılımcılar hem keyifli bir konser deneyimi yaşayacak hem de çocukların ve gençlerin geleceğine katkı sunacak. Konser biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu. Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlerin eğitimine umut olmak için herkesi bu anlamlı gecede bir araya gelmeye, birlikte şarkılar söyleyerek dayanışmayı büyütmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Kansersiz Yaşam Derneği, kanserle mücadele eden bireylerin yaşam kalitesini artırmak, koruyucu sağlık alanında farkındalık oluşturmak ve çocukların eğitim hayatına destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Seda ve Melike, misafir sanatçı Cem Belevi ile birlikte, 13 Mayıs’ta Jolly Joker Vadi İstanbul sahnesinde Kansersiz Yaşam Derneği’nin (KAYD) Eğitim Fonu yararına konser verecek.

İş insanları Seda ve Melike, misafir sanatçı Cem Belevi ile birlikte, KAYD’ın eğitim bursu verdiği çocuklar ve gençler yararına anlamlı bir konser gecesinde sahne alacak. Tüm geliri KAYD Eğitim Fonu’na aktarılacak konser, 13 Mayıs saat 20:30’da Jolly Joker Vadi İstanbul’da gerçekleşecek.

Kanserle mücadele eden ya da birinci derece yakını kanser tedavisi gören gençlerin eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla düzenlenen gecede, müzik ve dayanışma bir araya gelecek. Kansersiz Yaşam Derneği’nin Eğitim Fonu kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlanırken, her geçen yıl daha fazla öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Konuk sanatçı Cem Belevi’nin de sahne alacağı özel gecede, sevilen şarkılar eğitim desteğine dönüşecek. Katılımcılar hem keyifli bir konser deneyimi yaşayacak hem de çocukların ve gençlerin geleceğine katkı sunacak. Konser biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu.

Kansersiz Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gençlerin eğitimine umut olmak için herkesi bu anlamlı gecede bir araya gelmeye, birlikte şarkılar söyleyerek dayanışmayı büyütmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

2010 yılından bu yana faaliyet gösteren Kansersiz Yaşam Derneği, kanserle mücadele eden bireylerin yaşam kalitesini artırmak, koruyucu sağlık alanında farkındalık oluşturmak ve çocukların eğitim hayatına destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.