Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FERİT ÇİÇEKLİ’DEN YÜREK BURKAN ÇAĞRI

MAGAZİN 29.12.2025 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2025 - 14:11 2528 kez okundu.
 

FERİT ÇİÇEKLİ’DEN YÜREK BURKAN ÇAĞRI

Türk sinemasının unutulmaz ismi Erol Taş’ın eski damadı Ferit Çiçekli, Habercaddesi TV ekranlarında Almina Babar’ın hazırlayıp sunduğu ‘O’An’ programına konuk oldu. Yıllardır oğlundan ayrı kalan Çiçekli, canlı yayında yaptığı duygusal açıklamalarla izleyenleri gözyaşına boğdu.
Yaklaşık 32 yıldır oğlu Erdi’ye kavuşamadığını ifade eden Ferit Çiçekli, oğlunu her yerde aradığını ancak sürekli kendisinden uzak tutulduğunu söyledi. Çiçekli, gözyaşları içinde yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı ‘Dünya gözüyle oğlumu bir kez görmek istiyorum. Şimdi delikanlı oldu… Neden anneannesinin sözünü dinledi de beni hiç dinlemedi? Benim tek suçum yıllarca evladımı aramak mı? Oğluma sesleniyorum, gel, bana bir kez sarıl, sadece bir kez yüzünü göreyim…’  Yıllardır evlat hasretiyle yaşadığını söyleyen Ferit Çiçekli, canlı yayında oğluna seslenerek kavuşma umudunu dile getirdi. Programın sonunda Çiçekli’nin tek isteğinin oğluna sarılmak ve konuşabilmek olduğu vurgulandı.
Türk sinemasının unutulmaz ismi Erol Taş’ın eski damadı Ferit Çiçekli, Habercaddesi TV ekranlarında Almina Babar’ın hazırlayıp sunduğu ‘O’An’ programına konuk oldu. Yıllardır oğlundan ayrı kalan Çiçekli, canlı yayında yaptığı duygusal açıklamalarla izleyenleri gözyaşına boğdu.

Yaklaşık 32 yıldır oğlu Erdi’ye kavuşamadığını ifade eden Ferit Çiçekli, oğlunu her yerde aradığını ancak sürekli kendisinden uzak tutulduğunu söyledi. Çiçekli, gözyaşları içinde yaptığı çağrıda şu ifadeleri kullandı ‘Dünya gözüyle oğlumu bir kez görmek istiyorum. Şimdi delikanlı oldu… Neden anneannesinin sözünü dinledi de beni hiç dinlemedi? Benim tek suçum yıllarca evladımı aramak mı? Oğluma sesleniyorum, gel, bana bir kez sarıl, sadece bir kez yüzünü göreyim…’

 Yıllardır evlat hasretiyle yaşadığını söyleyen Ferit Çiçekli, canlı yayında oğluna seslenerek kavuşma umudunu dile getirdi. Programın sonunda Çiçekli’nin tek isteğinin oğluna sarılmak ve konuşabilmek olduğu vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat