Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖNCE ÇAY TOPLADI, SONRA SAHNEDE HORON OYNADI

YURT HABERLERİ 22.08.2026 - 11:10, Güncelleme: 22.08.2026 - 11:10 36 kez okundu.
 

ÖNCE ÇAY TOPLADI, SONRA SAHNEDE HORON OYNADI

52.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Arhavi’de sahne alan Ece Mumay, festival öncesinde çay tarlasına girerek renkli görüntülere imza attı.
Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim ile birlikte çay toplayan Mumay, bölgenin kültürel atmosferini yakından deneyimledi. Çay toplama yarışmasına Arhavi Kaymakamı Muhammet Güzel ile Türkiye eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Fuat Oktay da katıldı. Festival öncesi düzenlenen etkinlikte renkli ve keyifli anlar yaşandı. Çay tarlasındaki buluşmanın ardından akşam saatlerinde sahneye çıkan Ece Mumay, sevilen şarkılarıyla Arhavililere müzik dolu bir gece yaşattı. Konser boyunca enerjisiyle dikkat çeken sanatçıya, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim tarafından özel hediyeler takdim edildi. Konserin finali horonla geldi Ece Mumay, konserinin finalinde ise Karadeniz kültürüne uygun bir sürpriz yaptı. Dansçılarıyla birlikte sahnede horon oynayan sanatçı, performansıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Mumay’ın horonlu finali, gecenin en renkli anlarından biri oldu.  
52.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Arhavi’de sahne alan Ece Mumay, festival öncesinde çay tarlasına girerek renkli görüntülere imza attı.

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim ile birlikte çay toplayan Mumay, bölgenin kültürel atmosferini yakından deneyimledi. Çay toplama yarışmasına Arhavi Kaymakamı Muhammet Güzel ile Türkiye eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve 28. Dönem Ankara Milletvekili Fuat Oktay da katıldı. Festival öncesi düzenlenen etkinlikte renkli ve keyifli anlar yaşandı.

Çay tarlasındaki buluşmanın ardından akşam saatlerinde sahneye çıkan Ece Mumay, sevilen şarkılarıyla Arhavililere müzik dolu bir gece yaşattı. Konser boyunca enerjisiyle dikkat çeken sanatçıya, Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim tarafından özel hediyeler takdim edildi.

Konserin finali horonla geldi

Ece Mumay, konserinin finalinde ise Karadeniz kültürüne uygun bir sürpriz yaptı. Dansçılarıyla birlikte sahnede horon oynayan sanatçı, performansıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Mumay’ın horonlu finali, gecenin en renkli anlarından biri oldu.

 

Artvin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara