Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KORKU SİNEMASINA EYLEM DOĞAN DOPİNGİ

MAGAZİN 28.01.2026 - 12:53, Güncelleme: 28.01.2026 - 12:53 54 kez okundu.
 

KORKU SİNEMASINA EYLEM DOĞAN DOPİNGİ

Tiyatro ve sinema oyuncusu Eylem Doğan uzun süre ara verdiği sinemaya Zir-i Cin 4 “Nesep Bağı” korku filmiyle dönüş yaptı. Gişe Hasılasını İkiye katladı.
Başrollerini Eylem Doğan, Onur Azad Yılmaz ve Sinem Yıldız Mandıra’nın paylaştığı ‘Zir-i Cin 4 “Nesep Bağı’ korku filmi 23 Ocak’ta vizyona girdi. Filminde trajik ve bir o kadar da ürkütücü karakteri Gülizar’a hayat veren Doğan, bir katilin korkusunu ve sonrasında bir “anne” olarak yaşadığı doğaüstü dehşeti çok katmanlı bir şekilde canlandırıyor. Tüm sinema salonlarında vizyona giren film gişe başarısı Korku Filmleri Serisinde en fazla gişe hasılası yapanlar arasında yerini aldı. Filmin yönetmen koltuğuna Mesut Erbaş ile Burak Küçük otururken yardımcı yönetmen Özlem Şentürk sanat yönetmeni Hasan Küçük müzik Murat Tuğsuz makyöz Leila Jafari ses final mix Altan Ercan oturdu. Oyuncu Eylem Doğan: “Suçun gizli kalabilir ama bedeli asırlar boyu sürebilir” Oyuncular Aykut Çetinkaya, Cenk Şen, Cemal Aşkın Alpçetin başarılı performanslarıyla filme eşlik etti. Zir-i Cin serisi, her filmde farklı bir boyutu ele alsa da, dördüncü film olan Nesep Bağı ile asıl meselesini, yani bir soyun nasıl lanetlenebileceğini anlatıyor. Özellikle Eylem Doğan’ın canlandırdığı Gülizar’ın “doğum” süreci ve kabilenin varlıklarının fiziksel tasarımları, korku severleri tatmin edecek cinsten.
Tiyatro ve sinema oyuncusu Eylem Doğan uzun süre ara verdiği sinemaya Zir-i Cin 4 “Nesep Bağı” korku filmiyle dönüş yaptı. Gişe Hasılasını İkiye katladı.

Başrollerini Eylem Doğan, Onur Azad Yılmaz ve Sinem Yıldız Mandıra’nın paylaştığı ‘Zir-i Cin 4 “Nesep Bağı’ korku filmi 23 Ocak’ta vizyona girdi. Filminde trajik ve bir o kadar da ürkütücü karakteri Gülizar’a hayat veren Doğan, bir katilin korkusunu ve sonrasında bir “anne” olarak yaşadığı doğaüstü dehşeti çok katmanlı bir şekilde canlandırıyor. Tüm sinema salonlarında vizyona giren film gişe başarısı Korku Filmleri Serisinde en fazla gişe hasılası yapanlar arasında yerini aldı. Filmin yönetmen koltuğuna Mesut Erbaş ile Burak Küçük otururken yardımcı yönetmen Özlem Şentürk sanat yönetmeni Hasan Küçük müzik Murat Tuğsuz makyöz Leila Jafari ses final mix Altan Ercan oturdu.

Oyuncu Eylem Doğan: “Suçun gizli kalabilir ama bedeli asırlar boyu sürebilir”

Oyuncular Aykut Çetinkaya, Cenk Şen, Cemal Aşkın Alpçetin başarılı performanslarıyla filme eşlik etti. Zir-i Cin serisi, her filmde farklı bir boyutu ele alsa da, dördüncü film olan Nesep Bağı ile asıl meselesini, yani bir soyun nasıl lanetlenebileceğini anlatıyor. Özellikle Eylem Doğan’ın canlandırdığı Gülizar’ın “doğum” süreci ve kabilenin varlıklarının fiziksel tasarımları, korku severleri tatmin edecek cinsten.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift