Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AHVAL DÜĞÜNLE BAŞLADI

MAGAZİN 25.08.2026 - 11:06, Güncelleme: 25.08.2026 - 11:06 13 kez okundu.
 

AHVAL DÜĞÜNLE BAŞLADI

Polonezköy Pure Garden’da seti kurulan "Ahval" filminin çekimleri, olay yaratacak bir düğün sahnesiyle start aldı! Argeus Film yapımcılığında hayata geçen psikolojik gerilim türündeki filmin setinde hem neşe hem de bomba açıklamalar havada uçuştu.
Metin Uluşal’ın hem kaleme aldığı hem de yönettiğini yaptığı filmin başrollerini Ufuk Özkan, Hülya Diken ve Şahin İmamaliyev paylaşırken; dev kadroda Meral Çetinkaya, Umut Özkan ve Ömer Gecü gibi tecrübeli isimler de yer alıyor. İlk gün çekimlerinde enerjisi ve güzelliğiyle tüm gözleri üzerine çeken başrol oyuncusu Hülya Diken, giydiği gelinlikle magazin gündemine damga vuracak ifadeler kullandı: 5. kez kamera karşında gelinlik giydiğini ifade eden Hülya Diken, özelindeki arzusunu "Ayni meslekten birini istemiyorum kesinlikle, eve geldiğimde göğsüne başımı koyduğumda huzur bulacağım zeki ne istediğini bilen sorumluluk duygusu olan merhametli biriyle isterim ee tabi yanımada yakışmalı  " diyerek beyaz gelinliğe yaklaşımını ifade etti. "Asıl Düğün Vizyonda Olacak!" Çekimlere nikah sahnesiyle başlamanın filme uğur getireceğini belirten yönetmen Metin Uluşal ise iddialı konuştu: "İşe neşeli başlamak harika. Yoğun bir emek veriyoruz ama bizim asıl düğünümüz Ahval vizyona girdiğinde olacak" ifadesinde bulundu.
Polonezköy Pure Garden’da seti kurulan "Ahval" filminin çekimleri, olay yaratacak bir düğün sahnesiyle start aldı! Argeus Film yapımcılığında hayata geçen psikolojik gerilim türündeki filmin setinde hem neşe hem de bomba açıklamalar havada uçuştu.

Metin Uluşal’ın hem kaleme aldığı hem de yönettiğini yaptığı filmin başrollerini Ufuk Özkan, Hülya Diken ve Şahin İmamaliyev paylaşırken; dev kadroda Meral Çetinkaya, Umut Özkan ve Ömer Gecü gibi tecrübeli isimler de yer alıyor.

İlk gün çekimlerinde enerjisi ve güzelliğiyle tüm gözleri üzerine çeken başrol oyuncusu Hülya Diken, giydiği gelinlikle magazin gündemine damga vuracak ifadeler kullandı: 5. kez kamera karşında gelinlik giydiğini ifade eden Hülya Diken, özelindeki arzusunu "Ayni meslekten birini istemiyorum kesinlikle, eve geldiğimde göğsüne başımı koyduğumda huzur bulacağım zeki ne istediğini bilen sorumluluk duygusu olan merhametli biriyle isterim ee tabi yanımada yakışmalı  " diyerek beyaz gelinliğe yaklaşımını ifade etti.

"Asıl Düğün Vizyonda Olacak!"

Çekimlere nikah sahnesiyle başlamanın filme uğur getireceğini belirten yönetmen Metin Uluşal ise iddialı konuştu: "İşe neşeli başlamak harika. Yoğun bir emek veriyoruz ama bizim asıl düğünümüz Ahval vizyona girdiğinde olacak" ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara