Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SAFİYE DOĞANAY'IN KAPAKSIZ ŞİŞELERİ

MÜZİK 26.05.2025 - 10:53, Güncelleme: 26.05.2025 - 10:53
 

SAFİYE DOĞANAY'IN KAPAKSIZ ŞİŞELERİ

Müzik dünyasının usta yorumcusu ve müzikli sahnelerin eğlence doktoru Safiye Doğanay, yeni tekli çalışmasını Şeker Müzik yapım etiketiyle sevenlerine sundu.
Söz ve müziği Safiye Doğanay imzası taşıyan “Kapaksız Şişeler” isimli eserin aranjör koltuğunda Suat Sakarya oturdu. Yazdığı ve seslendirip sevenlerine sunduğu her şarkının bir yaşanmışlığı olduğunu ifade eden Safiye Doğanay, biz birbirimize benzeyen bir toplumuz, benzer hikayelerimiz var, herkes kendinden bir şey bulduğundan eserlerim çok seviliyor vurgusunu yaptı. KLİP ÇEKİMİNDE SAFİYE DOĞANAY’DAN ŞAPKA SHOW Safiye Doğanay yorumuyla “Kapaksız Şişeler” isimli esere Şahin Yiğit yönetmenliğinde klip çekildi. Klip çalışmasında şapkalarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Safiye Doğanay “50’den fazla şapkam var bir koleksiyon diyebiliriz, en sevdiklerimi klip çalışmamızda kullandım. Bana göre şapka şıklığın tamamlayıcısı olarak duruyor” dedi. Yeni şarkısıyla yaz sezonu sahne çalışmalarına hız vereceğini dile getiren Safiye Doğanay, benim sahnedeki enerjim izleyiciye geçer ve her duyguyu yaşatmadan bırakmam buda beni sahnede alternatifsiz kılıyor, vurgusunu yaptı.
Müzik dünyasının usta yorumcusu ve müzikli sahnelerin eğlence doktoru Safiye Doğanay, yeni tekli çalışmasını Şeker Müzik yapım etiketiyle sevenlerine sundu.

Söz ve müziği Safiye Doğanay imzası taşıyan “Kapaksız Şişeler” isimli eserin aranjör koltuğunda Suat Sakarya oturdu. Yazdığı ve seslendirip sevenlerine sunduğu her şarkının bir yaşanmışlığı olduğunu ifade eden Safiye Doğanay, biz birbirimize benzeyen bir toplumuz, benzer hikayelerimiz var, herkes kendinden bir şey bulduğundan eserlerim çok seviliyor vurgusunu yaptı.

KLİP ÇEKİMİNDE SAFİYE DOĞANAY’DAN ŞAPKA SHOW

Safiye Doğanay yorumuyla “Kapaksız Şişeler” isimli esere Şahin Yiğit yönetmenliğinde klip çekildi. Klip çalışmasında şapkalarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Safiye Doğanay “50’den fazla şapkam var bir koleksiyon diyebiliriz, en sevdiklerimi klip çalışmamızda kullandım. Bana göre şapka şıklığın tamamlayıcısı olarak duruyor” dedi. Yeni şarkısıyla yaz sezonu sahne çalışmalarına hız vereceğini dile getiren Safiye Doğanay, benim sahnedeki enerjim izleyiciye geçer ve her duyguyu yaşatmadan bırakmam buda beni sahnede alternatifsiz kılıyor, vurgusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi