Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANKARA’DA MÜSLÜM GÜRSES RÜZGARI BİR KEZ DAHA ESTİ

MAGAZİN 18.02.2025 - 14:25, Güncelleme: 18.02.2025 - 14:25
 

ANKARA’DA MÜSLÜM GÜRSES RÜZGARI BİR KEZ DAHA ESTİ

İlki büyük ilgi gören ve unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan "İtirazım Var Senfonik Müslüm Şarkıları" konseri, bu kez daha da yüksek bir coşkuyla Ankara Congresium'da sanatseverlerle buluştu!
Müslüm Gürses’in ölümsüz eserlerini senfonik düzenlemelerle yeniden yorumlayan bu özel projede, arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Taşıyan yine sahnedeydi. Şef Musa Göçmen yönetimindeki orkestra, etkileyici düzenlemeleriyle unutulmaz bir geceye imza attı. Başından sonuna kadar yoğun ilgiyle karşılanan konserde “Yıllar Utansın”, “Seni Yazdım Kalbime”, “İtirazım Var” ve “Tanrı İstemezse” gibi efsanevi şarkılar salonu dolduran dinleyicilere hem hüzünlü hem de coşkulu anlar yaşattı. Konser sonrası konuşan Şef Musa Göçmen, “Bu şarkılara yepyeni bir form kazandırdık ve en büyük başarımız, dinleyicilerimizin evlerine yüzleri gülerek dönmesi” diyerek gecenin yarattığı güçlü etkiye dikkat çekti. Sanatseverlerden tam not alan etkinliğin sonunda Hakan Taşıyan da dinleyicilere içtenlikle teşekkür etti. Büyük ilgi gören bu özel konser serisi, çok yakında Türkiye’nin dört bir yanında müzikseverlerle buluşmaya devam edecek!
İlki büyük ilgi gören ve unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan "İtirazım Var Senfonik Müslüm Şarkıları" konseri, bu kez daha da yüksek bir coşkuyla Ankara Congresium'da sanatseverlerle buluştu!

Müslüm Gürses’in ölümsüz eserlerini senfonik düzenlemelerle yeniden yorumlayan bu özel projede, arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Taşıyan yine sahnedeydi.

Şef Musa Göçmen yönetimindeki orkestra, etkileyici düzenlemeleriyle unutulmaz bir geceye imza attı.

Başından sonuna kadar yoğun ilgiyle karşılanan konserde “Yıllar Utansın”, “Seni Yazdım Kalbime”, “İtirazım Var” ve “Tanrı İstemezse” gibi efsanevi şarkılar salonu dolduran dinleyicilere hem hüzünlü hem de coşkulu anlar yaşattı.

Konser sonrası konuşan Şef Musa Göçmen, “Bu şarkılara yepyeni bir form kazandırdık ve en büyük başarımız, dinleyicilerimizin evlerine yüzleri gülerek dönmesi” diyerek gecenin yarattığı güçlü etkiye dikkat çekti.

Sanatseverlerden tam not alan etkinliğin sonunda Hakan Taşıyan da dinleyicilere içtenlikle teşekkür etti.

Büyük ilgi gören bu özel konser serisi, çok yakında Türkiye’nin dört bir yanında müzikseverlerle buluşmaya devam edecek!

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniigdirgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi